Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken
Gratis levering en montage
Levertijd 10 -14 weken
2 jaar garantie
Klanten beoordelen ons met een 8,8
Previous
Next

Opklap stapelbed Smart Bunk met bureau

2 bedden en een bureau van 2 meter lang zijn gecombineerd in één meubel. Op andere tijden dan slapen, kunt u uw bedden opvouwen en uw bureau gebruiken. Bedden zijn apart open. Dus zonder een andere ruimte te sparen voor een tweede bed, gebruik je het bovenbed van Smart Bunk Desk voor je gasten.

Dit opklap stapelbed al vanaf €3,05 per nacht inclusief levering & montage! Als u betaalt met Spraypay, gespreid betalen over 36 maanden!

3.299,004.099,00

Beschrijving

Opklap stapelbed Smart Bunk met bureau

2 bedden en een bureau van 2 meter lang zijn gecombineerd in één meubel. Op andere tijden dan slapen, kunt u uw bedden opvouwen en uw bureau gebruiken.

Bedden zijn apart open. Dus zonder een andere ruimte te sparen voor een tweede bed, gebruik je het bovenbed van Smart Bunk Desk voor je gasten.

Zoals al onze producten, wordt geproduceerd met materialen in EU-kwaliteitsnormen. Opklapbed mechanisme, ook ontworpen en geproduceerd door Multimo, heeft een levensduur van minimaal 10 jaar en deze periode kan veel langer zijn, afhankelijk van zorgvuldig gebruik. De 25 jaar oude Multimo-producten werken nog steeds en worden veilig gebruikt in huizen en kantoren. De matrasbodem wordt ondersteund door aluminium frame en latten voor extra comfort en verhoging van de duurzaamheid.

Een van de veelgestelde vragen gaat over het risico van het openen/sluiten van het bed zelf, zonder dat u het weet. Multimo Furniture zorgt voor het openen en sluiten van alle bedkasten met gasveren. De aard van de gasveer laat hem alleen werken als er een tegengestelde kracht wordt uitgeoefend. Dit betekent dat als een bepaalde mankracht niet wordt toegepast, het systeem zichzelf niet opent of sluit, waardoor het bed niet beweegt.

Maten van de opklap stapelbed Smart Bunk:

breedte 202 x hoogte 208 x gesloten diepte 35 cm. Open diepte 112 cm
deze opklap stapelbed al vanaf €3,05 per nacht inclusief levering & montage! Als u betaalt met Spraypay, gespreid betalen over 36 maanden!

Montage handleiding

Extra informatie

Gewicht N/B
Merk

Multimo

Artikelnummer

116

Soort matras

Geen matras, Koudschuim matras HR60 – tot 120 KG, Polyether matras SG 40 – tot 80 KG

Breedte

202 cm

Hoogte

208 cm

Afmetingen opklapbed gesloten

202 x 208 x 44 cm

Afmetingen opklapbed open

202 x 208 x 112 cm

Garantie

3 jaar

Prijs per nacht

€3,05

Kleur

Geel, Turqoise

Matras maat

140 x 190 cm

Levertijd

10 – 14 weken

Montage tijd per 2 personen

2 – 4 uur

Andere kochten ook