5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken
5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken

Ombouw, verbouw, splitsen van uw woning in Utrecht

Wanneer je je bestaande woning gaat verkopen, of verhuren als meerdere zelfstandige woningen, spreek je van een splitsing. Dit geldt dus niet als er een bekende bij je komt intrekken om de kosten te dekken, het moeten wel zelfstandige woningen betreffen. Bijvoorbeeld in Amsterdam zie je wel eens dat een groot herenhuis bestaande uit meerdere verdiepingen gesplitst wordt in meerdere zelfstandige appartementen, die vervolgens verhuurd of verkocht worden. Het splitsen van een woning bij verhuur gaat iets anders dan bij het verkopen van een woning. Wil je namelijk gaan splitsen en verhuren, dan is er sprake van een bouwkundige splitsing. Ga je splitsen om te verkopen, dan is er sprake van een kadastrale splitsing.

Recreatie Woning laten bouwen

GBSP

Banningstraat 3b

3769 AA Soesterberg

0346-758000

Meer om te lezen

Infrarood verwarming kopen

Kwaliteit infrarood verwarming Bij Infraroodboer is de toewijding aan kwaliteit niet zomaar een belofte; het is het resultaat van jarenlang intensief onderzoek en uitgebreide testen.

Is een vouwbed een opklapbed?

Is een vouwbed een opklapbed? Is een vouwbed een opklapbed? De kans is groot dat je je dit afvraagt. Het antwoord hierop is ‘Ja’. Een

Voor vragen over een opklapbed

Neem dan contact met ons op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

opklapbed online op afbetaling