5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken
5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken
Gratis levering en montage​
Levertijd 10 -14 weken​
2 jaar garantie​
Klanten beoordelen ons met een 8,8​
Vorige slide
Volgende slide

Bonell binnenvering matras

Dit matras heeft een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonell systeem van 2.2 mm, met ca. 140 veren m3, is voorzien van 3 comfortzones en is aan beide zijden afgedekt met 3 cm SG 40 polyether.

Dit matras heeft u al vanaf €0,19 cent per nacht op basis van 36 maanden!

299,00399,00

Beschrijving

Bonell binnenvering matras

De matrashoes is geheel doorgestikt met aan twee zijden dioleen, tevens carré gestept en voorzien van 4 handgrepen. Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. De hoeveelheid veren per vierkante meter, het aantal slagen en de vorm van de veer, de dikte van het soepele en veerkrachtige staaldraad zijn bepalend voor de veerkracht en de souplesse van de matras. In combinatie met passende afdeklagen ontstaat een matras met redelijk tot goede conformiteit, goede tot zeer goede ventilatie en zeer goede vochtregulatie. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Dit matras is dan ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren.

De Parador matras is dan ook heel hygiënisch en uitstekend te gebruiken voor projecten en hotels.

De Parador matras is geschikt voor een gewichtsklasse tot ca. 80 kg. Binnenvering matrassen zijn geschikt voor gebruik op goed verende en ventilerende matrasdragers, maar zijn zeker niet geschikt voor elektrische matrasdragers. Deze matras wordt vaak op vakantieverblijven gebruikt. (meer matrasinformatie na prijslijst) Eigenschappen van een binnenveringsmatras:

  • redelijk ligcomfort
  • hygiënische soort
  • zeer goed ventilerend
  • voelt zeer koel aan

Extra informatie

Matras maat

, , , , , , , , , , , , ,

Garantie

Soort matras

Levertijd

Prijs per nacht

Andere kochten ook

Gerelateerde producten