5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken
5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken

Is een vouwbed een opklapbed?

Is een vouwbed een opklapbed?

Is een vouwbed een opklapbed? De kans is groot dat je je dit afvraagt. Het antwoord hierop is ‘Ja’. Een vouwbed noemt men ook wel een opklapbed of logeerbed. Het zijn de meest compacte bedden die er verkrijgbaar zijn. Een opklapbed is ideaal wanneer je weinig ruimte hebt voor een bed, maar toch een bed in een specifieke ruimte wilt plaatsen. Het vouwbed is niet bedoeld om iedere nacht op te slapen, maar wordt vooral als tijdelijk bed gebruikt. Een opklapbed is dan ook het ideale bed voor de logeerkamer wanneer je familie op bezoek hebt of vriendjes of vriendinnetjes bij je kinderen blijven slapen. Ook worden opklapbedden veel toegepast in hotels, opvanghuizen, ziekenhuizen en zorgcentra. Ze nemen namelijk niet alleen weinig ruimte is, maar zijn ook eenvoudig te reinigen.

Daarom een opklapbed

Een opklapbed is op een specifieke manier ontworpen, waardoor deze weinig ruimte inneemt. Ze worden vooral voor kleinere ruimtes gebruikt waarin geen normaal bed kan staan. Zo worden ze veel toegepast in zorgcentra, omdat ze eenvoudig verplaatsbaar zijn en eenvoudig zijn schoon te maken. Voor hotels zijn deze bedden handig, omdat er op een eenvoudige manier een eenpersoons- of tweepersoonskamer gecreëerd kan worden. Vouwbedden zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Zo zijn er bedden met een lattenbodem, maar ook met een spiraalbodem aan de onderkant verkrijgbaar. Bij Opklapbedonline kun je terecht voor een uitgebreid aanbod opklapbedden. Neem eens een kijkje tussen ons aanbod en kies het opklapbed uit dat het beste bij jou en jouw behoeften past.

Meer om te lezen

Infrarood verwarming kopen

Kwaliteit infrarood verwarming Bij Infraroodboer is de toewijding aan kwaliteit niet zomaar een belofte; het is het resultaat van jarenlang intensief onderzoek en uitgebreide testen.

Is een vouwbed een opklapbed?

Is een vouwbed een opklapbed? Is een vouwbed een opklapbed? De kans is groot dat je je dit afvraagt. Het antwoord hierop is ‘Ja’. Een

Voor vragen over een opklapbed

Neem dan contact met ons op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

opklapbed online op afbetaling