5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken
5% korting - opklapbedonline
Gratis levering
Gratis montage
Levertijd 10 - 12 weken

Is een bedkast een opklapbed?

Is een bedkast een opklapbed?

Twijfel je of je een opklapbed of bedkast moet kopen en ben je benieuwd of beiden hetzelfde zijn of niet? Het zit zo: een bedkast is een kast en bed tegelijk. Hoe dit precies zit? Een opklapbed is een bed dat je op kunt klappen, maar er hoeft niet perse een kast aanwezig te zijn in de wand.Echter kan een bedkast zeker een opklapbed zijn. Een bedkast is een van de diverse soorten opklapbedden die er verkrijgbaar zijn. Je hebt namelijk ook opklapbedden met bureaus. Met een bedkast creëer je extra ruimte in je logeerkamer, hobbyruimte of studio. Krijg je een onverwacht familiebezoek en heb je een logeerplek nodig, dan klap je eenvoudig de bedkast uit en weer in als je hem niet meer nodig hebt. Ook krijgt de ruimte er een minimalistische uitstraling door. De kamer oogt namelijk iets leger als je je bed opklapt, waardoor er automatisch meer ruimte ontstaat.

Diverse soorten bedkast opklapbedden

Bij Opklapbedonline kun je terecht voor diverse soorten bedkast opklapbedden. Denk aan een eenpersoons opklapbed of tweepersoons opklapbedden.Wat voor soort opklapbed je kiest, is ook afhankelijk van de ruimte waarin je de bedkast wilt plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld voor een verticaal of horizontaal opklapbed kiezen. Kies je voor een verticaal opklapbed, dan heb je een hogere kast nodig dan wanneer je voor een horizontaal opklapbed kiest. Bij Opklapbedonline kun je zowel verticale als horizontale bedkasten bestellen. Ook heb je een ruime keuze aan vormen, maten en designs. Bekijk eens ons uitgebreide aanbod bedkast opklapbedden en maak meteen je keuze!

Meer om te lezen

Infrarood verwarming kopen

Kwaliteit infrarood verwarming Bij Infraroodboer is de toewijding aan kwaliteit niet zomaar een belofte; het is het resultaat van jarenlang intensief onderzoek en uitgebreide testen.

Is een vouwbed een opklapbed?

Is een vouwbed een opklapbed? Is een vouwbed een opklapbed? De kans is groot dat je je dit afvraagt. Het antwoord hierop is ‘Ja’. Een

Voor vragen over een opklapbed

Neem dan contact met ons op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

opklapbed online op afbetaling